Образовање се не састоји од тога колико сте запамтили или колико знате. Састоји се од тога да разликујете колико знате, а колико не.

Anatole France

Добар образовни систем ће нас научити макар то колико мало знамо и колико још треба да учимо.

Ser Džon Labok

Колико познајем "Малог Принца?"

Created: Tuesday, 29 September 2015

Данас је у нашој школи одржан квиз на тему „Колико познајем Малог Принца?. У квизу су учествовали ученици седмог разреда. Свако од три одељења представљала су по 4 ученика.

Одељење 7/1 представљали су: Ђорђе Ракићевић, Матија Момчиловић, Радојица Поповић и Сандра Новаковић; испред одељења 7/2 били су: Валентина Митровић, Марија Умељић, Михаило Џоковић и Матеја Ивезић, а за одељење 7/3 наступили су: Алекса Раковић, Магдалена Обрадовић, Бојана Недељковић и Вељко Илић. Учесници су показали завидно знање у познавању лектире. На крају, ипак, морао је неко бити мало бољи од осталих, па су овог пута више знања и концентрације показали ученици 7/2, који су и однели победу и слатку награду. Све учеснике бодрили су другови из разреда као и наставници српског језика, историје, биологије и физичког васпитања. Квиз је замишљен као увод у часове обраде лектире „Мали Принц“ Антоана де Сент-Егзиперија и прва је у низу активности које су планиране поводом 105-годишњице рођења аутора ове вечне књиге.

 

 

Још једном – честитке победницима, захвалност свим учесницима и посетиоцима! До неког новог квиза! 

 

 

Designed by Danijela

Copyright © 2018 Основна школа "Свети Сава" Горњи Милановац. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.